Delivery policy


Myyntikuntoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palauta tuote tilauksen mukana tulleiden ohjeiden mukana. Epäselvissä tilanteissa ota yhteys info@ptvlabs.com

Osoite: Runsorintie 1, 65380 Vaasa /0405341627

Asiakas maksaa itse palautettavan tuotteen postikulut. Vaihto- tai palautus tapauksissa emme palauta asiakkaan maksamaa alkuperäistä postimaksua takaisin. Pelkästään tuotteiden arvon.

Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille. Oikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on laput kiinni.

Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut ja lähetämme tilalle oikean tuotteen tai hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä sähköpostitse info@ptvlabs.com

Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huomaathan, että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen. Kun teet tilausta niin tarkista että kaikki tietosi ovat varmasti oikein!

Toimitamme tuotteitamme vain Suomen sisällä. Tuotteiden hinnat sisältävät alv 14% tai 24%

 

TOIMITUSTAVAT

Postipaketti 7,90€

Postipaketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Perille saapuneesta postipaketista saat ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Pakettiautomaattiin menevistä tuotteista saat ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk.

 

Kotipaketti 14,90 €

Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana. Posti ottaa yhteyttä pääsääntöisesti tilauksesta seuraavana arkipäivänä ja sopii kanssasi jakeluajan.